Něco k počtení


V mém novém blogu najdete články o tématech, která mě baví - o šamanismu, bylinách, léčitelství, chiromantii, o věcech mezi nebem a zemí a možná dojde i na horoskopy. Budu velmi ráda za vaše postřehy a komentáře. Už se těším! Také tu chci zveřejňovat i informace o šamanském kruhu, který začne od září.

Zdá se nám nesmírně těžké, najít člověka, který k nám patří? A pokud už se někdy někdo takový objevil, zamilovanost stejně po čase přešla, rozplynula se jak obláček dýmu a zůstalo po ní jen zranění a smutek? Nemusí tomu tak být, ale chce to hodně kuráže a pravdivosti.
Čtení z ruky je skvělá věštecká metoda, která má tu výhodu, že k tomu nic nepotřebujete. Jen své ruce a ruce vašich přátel. Čím víc rukou uvidíte, tím víc se toho naučíte a navíc, je nesmírně fascinující pozorovat kolik všelijakých rukou na světě je. Co člověk, to jiná ruka!
Přichází podzim a jak slunce ubývá, přichází čas, kdy musíme začít síly čerpat ze svého nitra. Ale stejně tak, jako na zahradě hrabeme staré listí, musíme i své tělo zbavit škodlivin, které se v nás během roku usadily. K tomuto účelu se skvěle hodí detoxikační čistící čaj. Rozpustí smutek, únavu, přílišné přemýšlení a pomůže nám navrátit klid a...

Chcete novinky? Přihlaste se k odběru 😊